Referencer

Herunder er et lille udsnit af de arrangementer som vi har spillet ved. Intet er for stort og intet er for småt, og vi leverer altid DJ’s, setup og fest af højeste kvalitet. Se også siden Galleri for flere festbilleder og setups.

RAMBØLL – JULEFROKOST
RAMBØLL – Julefrokost

Sikkerfest.dk har i flere år leveret DJ til fester ved Rambøll Danmarks Hovedkonter. Ved julefrokoster spiller vi for over 1200 gæster. Det har været en stor succes og Rambølls festa rangører har været meget begejstrede og endda forud-booket os til næste års fest. Vi leverede sober musik under dinner og sublim dansemusik til festen.

NOVO NORDISK – FIRMAFEST
Novo Nordisk – Firmafest

Da Novo Nordisk Group IT samlede ledelse og IT ansvarlige fra 20 forskellige lande til en IT-summit på TIVOLI-Hotel valgte Novos festarrangører at hyre Sikkerfest.dk  som DJ. Vi lagde ud med en forrygende aktivitets musik-quiz og et brag af en dansefest til langt ud på natten. Setup var stilfuldt lyd og lys, og DJ for internationalt publikum.

Uddannelsesministeriet – Sommerfest

Efter at vi havde spillet til nogle super festlige julefrokoster for Ministeriet, blev vi spurgt om til at spille til sommerfesten som blev afholdt i det mondæne Moltkes Palæ. Billedet er taget lige før gæsterne kommer ind.
Lyd og lys stod perfekt, scenen var kørt op ad gulvet og DJ’s hvide skjorte var strøget til en fantastisk gallamiddag og fest.

FEST I FORSAMLINGSHUSET
Fest i forsamlingshuset

Vi har besøgt en stor del af landets forsamlingshuse, til fødselsdage, konfirmationer, temafester, kobberbryllupper osv.
På billedet ses op imod 100 festglade damer, ved temafesten ”Girls Night Out” i Kirke-Helsinge Forsamlingshus.
Som sædvanligt dejligt med et tætpakket dansegulv. Vi glæder os til at gentage successen.

Halfest for idrætsforeningen

Det altid dejligt at komme ud med det helt store lyd- og lysanlæg. Store højttaler og mange store og kraftige lamper. Sommetider laver vi også lyd og lys for bands. Vi har spillet ved mange halfester, det er hårdt arbejde men sjovt. Billedet er fra en speciel halfest hvor Næstved-Herlufholms Håndboldklub holder årsafslutning. Vi leger, hygger og danser sammen med 400 børn og forældre. Vi er heldigvis hyret til at feste med dem igen i år.

Privat havefest i Holte

Privatfester som fødselsdage, bryllupper og kobberbryllupper er altid gode. Vi elsker at få alle op ad stolene og ud og danse, børn, voksne og bedsteforældre skal have deres livs fest. Vi oplever tit at blive efterspurgt til endnu en fest når folk først har festet med os. DJ spiller under middagen afdæmpet så alle kan snakke – log derefter skal der gang i dansegulvet.