Kunderne siger

Her et lille udpluk af de skriftlige henvendelser der er sendt til os på SMS, mail, eller via Facebook efter vi har spillet ved fester. Vi formidler gerne kontakt til afsender hvis det har interesse.

Rambøll Hovedkontor i København

Hej Sikkerfest – Tak for en super god aften med det helt rigtige dansemusik. Folk var jo helt oppe at køre lige til det sidste… – jer vil jeg meget gerne bruge igen til vores sommerfest og næste års julefrokost.

( Regitze regitze efter julefrokost på Rambøll Hovedkontor i København )
Kære Sikkerfest

Kære Sikkerfest. Vil bare lige sige tusinde tak for i går aftes – kanon fest 🙂 Fødderne er ømme i dag – og måske også hovedet – lidt…

( Charlotte, efter Julefrokost på Christiansborg )

Tusind tak for den alt for fede fest i lavede for mig, i var verdensklasse og ramte spot on hele vejen igennem 🙂 Har fået vildt mange tilbagemeldinger fra 75 gæster og de går alle på hvor lækkert i spillede.. Tak!!

( Michael, efter hans 40 års fødselsdag i Lynge Forsamligshus )

Det var en forrygende fest – og med den bedste musik, vi har haft til dato ☺
Jeg vil i hvert fald ivrigt anbefale både dig og Sikkerfest til alle, jeg kender.
Jeg er også ret imponeret over, at det lykkedes dig at skabe dansegulvstemning i en halv hal – samtidig med at man faktisk kunne tale sammen i den modsatte ende. Ret godt gået.
Så ja, jeg sørger i hvert fald for at anbefalingen tilflyder næste års festudvalg også.

( Signe efter Sorø Kommunes Julefrokost i Sorøhallen )

Sikker fest ER virkelig sikker fest!!! … Ved når vi er nær de festlige herre ER festen allerede igang og en sikker vinder.

( Katja efter Vejfest i Ringsted )

Hej Sikkerfest DJ
Det var en fantastisk indsats du leverede fra første minut 🙂 tænk at dansegulvet var fyldt nærmest til hver eneste sang! Samtlige gæster har kun jubel og ros over stemningen – du gjorde en markant forskel og hvor skønt at du var med trods rammerne med fest i lade og på det nybyggede dansegulv. Jeg har endnu ikke fået armene ned og smiler stort over den skønne aften. Dit navn og nummer vil blive givet videre så snart jeg hører om nogen der ønsker en top-cool DJ 🙂 🙂

( Mange hilsner Charlotte og Peter, efter fødselsdag i Fredensborg )

Tusinde tak for en fantastisk “Girls Night Out” temafest i fredag! Er du vimmer hvor fik I fyret op under tøserne!! Alle uden undtagelse havde den fedeste fest… og dansegulvet var fyldt fra første øjeblik der bliv spillet op. Det bliver ikke sidste gang at Sikkerfest.dk besøger os. En stor ros og de bedste og varmeste anbefalinger.

( Annette og Yvonne fra Kirke-Helsinge Forsamlingshus )

Hej Sikkerfest
Vi siger mange tak for dejlig musik til vores Kobberbryllup, det gjorde du bare så godt!(Supplement på SMS) …du var super og vi er så glade for at du var med, vi har fået rigtigt gode tilbagemeldinger. Vi husker dig, og vil anbefale dig videre.

( Hilsen Majbrit og Erik, efter kobberbryllupsfest i Gørlev )

Det var bare en fantastisk fed fest – Tak fordi du var med til at gøre den til det 🙂

( Nicole og Søren efter stor havefest i Gentofte )

Du var bare helt fantastisk 🙂 det var en fed fed fest og vi er ved at være kommet os.
Du er hermed blevet fast indlæg ved vores fester, vi ringer igen igen igen…:-)
Jeg giver dit nummer videre hvis der efterspørges, for alle jeg har talt med synes du gjorde det super 🙂 Har du glemt din hat?

( Dina efter tyroler/fødselsdagsfest i privat villa i Holte )