Fest med Sikkerfest.dk

Sikkerfest.dk er mobildiskotek og DJ’s der altid leverer den gode dansemusik og masser af feststemning.
Ingen fest er for lille og ingen fest er for stor – vi behandler alle jobs med højeste professionalisme, klare aftaler og en engageret tilgang til selv den mindste fest.
Typisk spiller vi op til disko og dans ved fødselsdage, firmafester, tyrolerfester, bryllupper, julefrokoster, 90′er fester, konfirmationer, halfester og i det hele taget fester i alle størrelser og for folk i alle aldre.

Vores faste DJ’s er mellem 35 og 40 år, og har spillet professionelt i mange år. De er blandt de allerbedste både teknisk og når det kommer til at læse publikum og skabe en fest. Vi spiller den gode dansemusik fra alle årtier, det er alt fra ABBA og Elvis til Rasmus Seebach og Kato – det hele tilpasses præcist til Jeres fest og gæster. Musikken afvikles med gode dansevenlige mix så der holdes gang i dansegulvet. Vores DJ’s er udadvendte og deltager aktivt i festen og bruger mikrofonen efter behov.

Vi benytter kun grej af høj kvalitet, hvilket sikrer dig, og os, en god og sikker afvikling af arrangementet. Vi afstemmer både lyd og lys til den enkelte fest og sørger for klar forventningsafstemning med arrangøren. Vores opstilling vil altid være pæn og præsentabel – ikke for meget, og ikke for lidt, og du risikerer ikke at vi ruller hele “Jørgens tivoli” ind til din fest.

Vores målsætning er:
– Glade kunder der vender tilbage næste gang de skal holde fest.
– Hver eneste fest skal være en god oplevelse, både for Jer og os.

Martin Lundbak
Martin Lundbak

Mob. 29 25 03 05

Stefan Lynge
Stefan Lynge

Mob. 51 61 86 97

Casper Valentin
Casper Valentin

Mob. 81 10 28 04